Honlap
Fel
Aktuális
Xenophonia
Könyvbemutató
Anatomia
Cikkek
Arhív cikkek előadások

 

 Dallos-Sótonyi előadás - ismét siker!


Annak ellenére, hogy rendhagyó módon nem a téli lovas holtszezonban, hanem a versenyidőszakban került megrendezésre, mégis több mint 400 lovas hallgatta végig a múlt szombaton megrendezett Dallos-Sótonyi előadást.


A téma a fiatal ló képzése volt, a házigazda pedig a Horze Lovasáruház – az apropó az áruház második születésnapja –, és még az időjárás is a kegyeibe fogadta a lovasokat.

Prof. Dr. Dr. hc. Sótonyi Péter ezúttal élő lovon demonstrálta az előadásában említett anatómiai képleteket, melyeket minden lóval foglalkozó embernek illik ismernie. A két derék sárga derekasan állta a színpadi megpróbáltatásokat.

Dallos Gyula mesteredző a saját képzésű fiatal lovairól készített dvd felvételen szemléltette mindazon alapelveket, melyek kulcsfontosságúak a fiatal lovak képzésében, így minden résztvevő vizuális mintát kaphatott a tekintetben, hogy egy fiatal lovat milyen szempontok szerint kell helyesen képeznünk.

Az előadásról videófelvétel készült, amely hamarosan dvd-n is megvásárolható lesz.

Sajnos a tervezett gyakorlati díjlovas bemutatót a felázott talaj miatt nem lehetett megtartani, de annál nagyobb siker volt a híres szülők gyerekeivel és a felnőtt lovasok főszereplésével megtartott Horze divatbemutató.


Az előadásról és a divatbemutatóról készült fotókat hamarosan a www.horze.hu oldal Képgalériájában tekintheti meg.


A Horze Lovasáruház büszke rá, hogy a házigazdája lehetett az eseménynek, köszöni a lovak és lovasok bizalmát, amelyre reméli, hogy a jövőben is méltó lehet.

Találkozzunk jövőre ugyanitt!

A többi egyelőre meglepetés.

 


© xenophon 2005. Minden jog fenntartva. A xenophon.fw.hu oldalon fellelhető szövegek, információk, képi és adatbázis tartalmak felhasználása csak a Xenophon Lovas Klub Kft. előzetes, írásos engedélyével lehetséges. A xenophon.fw.hu oldalai a Xenophon Lovas Klub Kft. engedélye nélkül nem másolható és nem helyezhető át máshova sem egészében, sem részleteiben. A xenophon.fw.hu teljes egészében a Xenophon Lovas Klub Kft. tulajdona.

Honlap | Aktuális | Xenophonia | Könyvbemutató | Anatomia | Cikkek | Arhív cikkek előadások

Utoljára frissítve: 2010.09.22.